Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)

FOL

 Volver a la lista de Proyectos
Año
2013

two prefabricated white cubes that separate front-desk, single-desk-office and conference-room. The linoleum/cork patterns cover storage spaces inside and outside the cubes. The corporate color orange appears in details like a backlit orange skyline contour of the city of Luxemburg at the front-desk.    

Otros proyectos de n-lab architects

HAK
Luxembourg, Luxemburgo
CRA
Luxembourg, Luxemburgo
THE
Luxembourg, Luxemburgo
SEP
Pontpierre, Luxemburgo
BEF
Luxemburgo
CAL
Luxembourg, Luxemburgo