Galena Entry
Foto © JC Buck
Galena Entry
Foto © JC Buck
Galena Entry
Foto © JC Buck
Galena Entry
Foto © JC Buck
Galena Conference Room
Foto © JC Buck
Galena Entry
Foto © JC Buck
Galena Hallway
Foto © JC Buck
Galena Conference Room
Foto © JC Buck
Galena
Foto © JC Buck

Galena Foundation

 Volver a la lista de Proyectos
Año
2019
Coste
No divulgado
Pisos
1 - 5 pisos
Cliente
Galena Foundation

Galena Foundation wanted a warm, inviting office space, conducive to employee collaboration. The front desk, communal filing and copy/print amenities, and gathering area were placed at the core to both capitalize on natural light from the adjacent light well, and to promote communication and interaction. Private offices and meeting spaces line the perimeter. A custom steel screen wraps the glass and wood walls of the central lobby. The design is an abstraction of topographic maps, and nods to the owner’s background in mining, engineering and geology.

A shared conference and break room area connects Galena to the adjacent office, allowing both companies to benefit from heightened amenities without allocating disproportionate space to a limited set of functions.

Otros proyectos de Clutch Design Studio

Cliff House
Kremmling, USA
50 Fifty DTC
Denver, USA
Wash Street Duplex
Denver, USA
Fios Capital
Denver, USA
247 Residence
Denver, USA