Nike Style and Entertainment Center

London, Great Britain
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Photo © diephotodesigner.de
 
 
Interior Designers
COORDINATION Berlin
Address
London, Great Britain
Year
2008

World leading sportswear company Nike was looking for an environmental design deeply rooted within Nikes Design DNA and linked to a British heritage feel.

The purpose of the location is to invite celebrities from music, film and sports and get those VIP visitors introduced to the brands philosophy.

In a ritualized encounter the special guests get individually designed pieces of sports gear as a present. Therefore, COORDINATION created many secret drawers and hidden places within the interior and especially designed pieces of furniture.

The four story location is secret, not visible from outside and by invitation only.

Client
NIKE Retail B.V.
Team
Flip Sellin (Entwurf), Tilman Thürmer (Entwurf), Natalie Ziesemer (Projektleitung), David Musrie (Team), Marius Bell (Team), Mendel Heit (Team), Martina Zeyen (Team), Gabriela Hauser (Team), Dave Bynoe (Team), Ashley Legg (Team)

Related Projects

Other Projects by COORDINATION Berlin