House VM

Rosà, Italy
Architects
Didonè Comacchio Architects
Year
2017
Team
Paolo Didonè, Devvy Comacchio

The building is part of a small project that involves the construction of six homes where customers have asked to customize the "home type" to make it unique according to their needs. The main front of the house look towards the countryside, and the clients have manifested the need for outdoor living during summer time. The living area is characterized by marble flooring and large openings to view the landscape.

Related Projects

  • Great (Bamboo) Wall
    Kengo Kuma & Associates
  • UT
    Yo Yamagata Architects
  • Gamo Aoyama
    Edward Suzuki Associates
  • Mpata Lodge
    Edward Suzuki Associates
  • House at Shimogamo
    Edward Suzuki Associates

Magazine

Other Projects by Didonè Comacchio Architects

Interior SS
Nove, Italy
House AB
Bassano del Grappa, Italy
Lapitec Cersaie 2018
Bologna, Italy
Interior LP
Castelfranco Veneto, Italy
House PB
Rosà, Italy
Pencil Box
San Felice sul Panaro, Italy