CASA ERREPI

BUSTO ARSIZIO, Italy
Architects
archiplanstudio
Year
2015
Cost
0 - 100K
Stories
1-5 Stories

The recovery intervention leaves intact the building and its interior and exterior
The materials are carefully resealed and kept in the condition in which they have been built, with the idea of ​​giving form to the abstract concept of time.
The only modifications made in the building consist of the reconstruction of the roof with white tiles and the added of a kitchen accessory.
There is a large table of 6.50 meters in length and it becomes a place where prepare the food, a place where the meals are eaten and where people could do their homework, recovering and reinventing the tradition way of living in a Italian home.

Related Projects

  • Sanierung Wohnhaus
    Brauen Architektur
  • Single family house
    Pascal François Architects
  • Brick-Weave House
    Studio Gang
  • Jiangyuan Shuian Villa
    DnA Design and Architecture
  • Caiguo Qiang Courtyard House Renovation
    Studio Zhu-Pei

Magazine

Other Projects by archiplanstudio

High time
Forlì, Italy
Street
Solferino, Italy
Private residence
Sarginesco, Italy
Park
Motteggiana, Italy
Square
Solferino, Italy
Cà Nova
San Giorgio, Italy