The Play-round

 Back to Projects list
Location
Changzhi, China
Team
Carolyn Leung, Ben de Lange, Ruben Bergambagt, Ana Timicescu, Arianna Bavuso

Superimpose designed a kindergarten, which encourages kids to explore, play, stimulate their senses and, most importantly, to be active in the outdoor environment. To achieve that, Superimpose challenged the enclosed space orientated, overprotective and digital media focused surroundings that city kids endure in similar rapidly urbanized cities in China.

A kindergarten was proposed in the newly built residential areas for which Superimpose designed the master plan. The design needs to comply with the strict and updated local codes for kindergartens, such as enforcement of daylight, outdoor play areas and safety. Superimpose dedicated the design to getting as much daylight in as possible and to providing a mixture of private and public outdoor play areas varying in sizes, shapes and views. By blurring the physical boundaries between outside and inside, kids are encouraged to go outside and explore.

Other Projects by 叠术建筑设计咨询(北京)有限公司

Hangzhou Sky City
Hangzhou, China
Micr-O
Hangzhou, China
CO2 Pavilion
Beijing , China
The Sky-Cellar
China
Re-Veil Façade
Changzhi, China
Re-Veil Interior
Changzhi, China