Foto © Susan Wisniewski
Foto © Susan Wisniewski
Foto © Susan Wisniewski
Foto © Susan Wisniewski
Foto © Susan Wisniewski
Foto © Susan Wisniewski
Zeichnung © Susan Wisniewski

Amagansett Residence

 Zurück zur Projektliste
Standort
Amagansett, NY, USA
Jahr
2009
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
Vertraulich

The structure of a salvaged barn forms the heart of this architectural renovation. The mix of agrarian references, clean lines and natural materials extends out from the structure and into the landscape a wall of stacked logs, a concrete trough for a fountain and a grass ramp leading to the barn doors. A simple wire and rustic cedar fence encloses the pool. Simplicity of design translates to ease and relaxation. Terraces, decks and clearings provide a variety of choices as the sun shifts position throughout the day and throughout the seasons.

Andere Projekte von Susan Wisniewski Landscape, LLC

Bedford Hills Residence
Bedford Hills, NY, USA
Greenwich Residence
Greenwich, CT, USA
Project Renewal
The Bronx, NY, USA
Hudson Valley Farmstead
Coxsackie, NY, USA
Greene County Pool
Greene County, NY, USA
Manhattan Townhouse
New York, NY, USA