Bergisel Ski Jump

Innsbruck, Österreich
Foto © Helen Binet
Lichtplaner
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION
Adresse
Bergiselweg 3, 6020 Innsbruck, Österreich
Jahr
2002
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
Vertraulich

The dramatic nighttime lighting of the Bergisel Olympic ski jump makes it stand out against its alpine backdrop. The 360-degree windows of the restaurant form a luminous slice in the solid structure, revealing silhouettes of activity within. A glow of color-changing light radiates from the jumper’s starting point, highlighting the structure’s sports function.

Dazugehörige Projekte

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

Magazin

Andere Projekte von OFFICE FOR VISUAL INTERACTION

Museum Of Modern Art (MoMA) Design Store
New York, NY, USA
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, USA
Grand Theatre de Rabat
Rabat, Morocco
Dancing Dragons
Seoul, Süd-Korea
Lois and Richard Rosenthal Center for Contemporary Art
Cincinnati, OH, USA
Taiwan National Marine Ecological Museum (NMEM)
Keelung City, Taiwan