Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz

SEP

 Zurück zur Projektliste
Jahr
2011
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
Vertraulich

Loft conversion SEP

Location: Pontpierre

Area: 120m²

Completion: 2011

In this loft conversion the additional living space is formed by 3 functional white boxes, put between the dark floor and roof surfaces of the former attic. The boxes contain two bedrooms and one bathroom. There are no ordinary walls or doors at all - the box-panels can be opened to reveal storage space and the doorways. The open space between the boxes is used as office and lounge.    

Andere Projekte von n-lab architects

HAK
Luxembourg, Luxembourg
CRA
Luxembourg, Luxembourg
THE
Luxembourg, Luxembourg
BEF
Luxembourg
CAL
Luxembourg, Luxembourg
FAM
Esch sur Alzette , Luxembourg