Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Bild © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Canosa
Foto © Jordi Canosa
Foto © Jordi Canosa

Vallvidrera House

 Zurück zur Projektliste
Adresse
Carrer Comandant Llançà, 08017 Barcelona, Spanien
Jahr
2006
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
1–5 Stockwerke

Located on the mountainside of Vallvidrera with magnificent views of the city of Barcelona we run un against a house with a series of annexes built along time to form a courtyard at different levels in a single volume set. All this empty content between walls gravitates around a palm tree. With these premises, the project focuses on changing facades intervening in the openings without changing the dimensions of the voids but increasing the area of glass, ceiling overlay mode. As the mirror allows "insert" the landscape and sky in the courtyard which emphasizes the spatial qualities of the original set organization. Rather than reform is a transformation of the building that becomes a projected "gallery" of thelandscape on facades surrounding the patio.

Andere Projekte von Hidalgo Hartmann

Fish Market
La Garrotxa, Spanien
Bianna House
Vall de Bianya, Spanien
Restoration of a Patio
Olot, Spanien
Public Swimming pool
Olot, Spanien
Sala Apolo
Barcelona, Spanien