AG5

Foto © Søren Nielsen
Foto © Søren Nielsen
Foto © Søren Nielsen

TORM

 Zurück zur Projektliste
Jahr
2009
Kosten
1 Mio. – 100 Mio.
Stockwerke
5–20 Stockwerke

The concept for the refurbishment and departmental fit out of two floors takes the building’s transparency as the basis for creating an environment encouraging interaction between people.

TORM has a focus on sustainable practice and work environment. The office layout was required to support this focus.

There was a requirement for a good connection between direction, leaders and employees encouraging dialogue between departments and between employ¬ees.

The workplace environment is optimised through consciously creating a healthy, varied, inspirational and effective workspace.

The fit out for TORM underlines the intentions for social sustainability through the following points:

• The physical environment and interior climate

• Varied, functional and ergonomic workplaces

• Different meeting places

Inappropriate work patterns are the cause of many of today’s environ¬mental problems. Therefore changes in the way in we work can also create solutions for many of these environmental issues.

Andere Projekte von AG5

Georg Jensen
Copenhagen, Dänemark
Jagtvej Apartments
Copenhagen, Dänemark
Nørrebrobryghus
Copenhagen, Dänemark
Amager Incineration Plant
Copenhagen, Dänemark
Taste
Stockholm, Schweden
Social Psychiatric Center
Hilleroed, Dänemark