Wheat

Shanghai, China
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Architects
Studio DOHO
Adreça
Fumin Road, Shanghai, China
Any
2017
Preu
100.000 - 1 milió
Pisos
1-5 pisos
Equip
Studio DOHO

Healthy living and eating was the driving concept behind new restaurant Wheat. The design of the project reflects the fresh and organic character of the food with a primarily white palette with accents of natural and bronze tones.

Green tiles were used at the organic wine bar, which opens to the terrace offering specialty wine cocktails. A living plant wall frames the mosaic tile at the terrace, creating an intimate seating area outside.

Built-in furniture made from compressed fibre boards subtly referr to wheat grain tones and textures. Hanging text and graphics provide clear wayfinding and make the space light and fun. A multi-use flex space at the back of the restaurant provides a space for pop-up yoga, kids play events and private parties.

Projectes relacionats

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Revista

Altres projectes per Studio DOHO

POKE POKE
Shanghai, China
Colca
Shanghai, China
TIME CAPSULE CAFÉ
Shanghai, China
BOTECO
Shanghai, China
ZHIZUO
Beijing, China
PIE BIRD
Shanghai, China