Taiwan National Marine Ecological Museum (NMEM)

Keelung City, Taiwan
Visualització © F+P / OVI
Visualització © F+P / OVI
Visualització © F+P / OVI
Lighting Designers
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION
Adreça
No.61, Ln. 369, Beining Rd., Keelung City, Taiwan
Preu
Ocult
Pisos
Ocult

Through the strategic use of different materials and lighting effects on the façade of the National Marine Ecological Museum in Taiwan, a striking nighttime identity is created that is cohesive but uniquely dynamic. Light is applied as an interactive and transformative architectural element. Illuminated gaskets between façade volumes act as main lighting feature for the building exterior, virtually frame and unify the façade dimensions.

Projectes relacionats

  • Bærum Cultural Center
    Snøhetta
  • Museum of Inuit Art
    gh3
  • Russell Hill Road
    gh3
  • House 60
    gh3
  • Bibliothek der Hochschule für Technik und Wirtschaft
    HerbstKunkler Architekten

Revista

Altres projectes per OFFICE FOR VISUAL INTERACTION

Museum Of Modern Art (MoMA) Design Store
New York, NY, USA
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, USA
Grand Theatre de Rabat
Rabat, Morocco
Dancing Dragons
Seoul, South Korea
Lois and Richard Rosenthal Center for Contemporary Art
Cincinnati, OH, USA
Museo del Acero / Museum of Steel
Monterrey, N.L., Mexico