Lunuers Community - Huashan Lu

shan, China
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Architects
hcreates interior design
Any
2019
Preu
Ocult
Pisos
Ocult

Our latest project for one of Shanghai's best bakeries, Luneurs. This tree-lined spot in the former French Concession was destined for a lively community hangout. The brushed stainless steel and white marble countertops highlight the production focus of this bakery. Balancing this are softer natural finishes and textures of wood and brick providing a link to the artisanal history of the bakery. Walnut window frames and a large product window to the exterior invite in the passerby. Raw concrete walls, vertical white tiles, and their signature concave mirror and hand-laid terrazzo floor, reference the first shop.
Co-founder and head designer Hannah Churchill says “One of the happy material finds of this project was the backside of the terracotta-colored bricks used on the walls. They provided such a creative texture and warmth to this project.”

Projectes relacionats

  • scuola primaria
    Boschi+Serboli
  • edificio residenziale
    Boschi+Serboli
  • 日宇那の工房
    荒谷省午建築研究所
  • International Retreat
    WEISS / MANFREDI
  • Tre Volte
    Takeshi Hirobe Architects

Revista

Altres projectes per hcreates interior design

Zespri
Shanghai, China
Gemma De Osteria
Shanghai, China
New Zealand Central
shanghai, China
Cobra Lily
shanghai , China
Luneurs
shanghai, China
The Clinic
shanghai, China