HQ CORDEEL

Temse, Belgium
HQ CORDEEL
Fotografia © Tim Fisher
HQ CORDEEL
Fotografia © Tim Fisher
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Limeparts-Drooghmans en Studio PSG
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Limeparts-Drooghmans en Studio PSG
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Limeparts-Drooghmans en Studio PSG
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Fotografia © Bart Gosselin
HQ CORDEEL / under construction
Fotografia © Binst Architects
HQ CORDEEL / under construction
Fotografia © Binst Architects
HQ CORDEEL / under construction
Fotografia © Binst Architects
HQ CORDEEL / under construction
Fotografia © Tim Fisher
HQ CORDEEL / under construction
Fotografia © Binst Architects
Architects
Binst Architects
Adreça
Frank Van Dyckelaan 15, 9140 Temse, Belgium
Any
2019
Preu
Ocult
Pisos
1-5 pisos
Client
Cordeel zetel Temse nv
Equip
Nick Verbeeck, Evi van Schooneveld
Main contractor
Cordeel zetel Temse nv

OFFICES, INTERIOR
Newly built office villa

There are already four of the Cordeel company’s departmental buildings at the site of the former Boelwerf. These are part of the complete relocation of the company from the Eurolaan to the De Zaat industrial estate.
The new head office was designed as a valuable, new addition to Cordeel’s business premises and provides a view of the entire business site on the one hand and of the centre of Temse and the Scheldt on the other.
The existing dry dock is spanned in width by a steel structure of two double-high trusses with intermediate sleepers. It will be installed on two concrete building volumes that are 73 m apart, and that also contain the entrances to the office, each with two elevators and two staircases.
The 2 office floors, 2,300 m² each, are fully glazed from floor to ceiling and are surrounded by terraces. The structural grid of 3.60 m allows for a flexible layout of the office space, resulting in a mix of landscape offices, meeting rooms and offices for project managers and management. The multipurpose rooms with a spacious adjoining terrace at the southern end of the building offer a fantastic panoramic view of the surroundings.

Projectes relacionats

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape
  • Slow Down: Liupanshui Minghu Wetland Park
    Turenscape

Revista

Altres projectes per Binst Architects

Port Pavilion
Antwerp, Belgium
De Boschkens - Noise Barrier Houses
Goirle, Netherlands
HQ INFRAX WEST
Torhout, Belgium
HQ NIKO
Sint-Niklaas, Belgium
Artevelde
Gent, Belgium
Luxury Apartments Pothoofd
Deventer, Netherlands