House 213

Weßling, Germany
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Fotografia © Jonathan Sage
Architectural Photographers
Jonathan Sage Photography
Any
2019
Client
Jacob & Spreng Architekten

The cubic structure of the house and the steep slope intersect, arranged in a staggered formation to exploit the south-facing views towards the Alps. The photographs reveal three primary concepts — first, the framed views out to the green surroundings. Second, the birch façade that harmonises with the surrounding woodland. And thirdly, to illustrate how the building meets the steep topography.

Projectes relacionats

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Revista

Altres projectes per Jonathan Sage Photography

House 179
Starnberg, Germany
House 126
München, Germany
House 3110
München, Germany
House 161
Aubenhausen, Germany
MUCA
München, Germany