Colca

Shanghai, China
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Fotografia © Studio DOHO
Architects
Studio DOHO
Adreça
Hengshan Road, 200031 Shanghai, China
Any
2016
Preu
100.000 - 1 milió
Pisos
1-5 pisos
Equip
Studio DOHO

Colca captures the vibrancy of Peru with hints of patterns, textures and colors in a renovated urban block in Shanghai’s Former French Concession.

The layout is based around an open-air dining terrace, which serves as the heart of the project. A mosaic water feature wall creates a tranquil backdrop for the seating area. The Latin-inspired bar transitions into the terrace, opposite of a private dining room.

Reclaimed wooden doors and sliding screens provide flexibility in the main dining room, which can be closed for private events or open to create a lively dining room. The high ceiling and exposed beams were maintained through an asymmteric blue stucco wall, which conceals the MEP equipment.

An illuminated feature wall, inspired by the topography of Colca Canyon, creates the ambiance in the main room, while connecting back to Peruvian origins.

Projectes relacionats

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Revista

Altres projectes per Studio DOHO

POKE POKE
Shanghai, China
TIME CAPSULE CAFÉ
Shanghai, China
BOTECO
Shanghai, China
Wheat
Shanghai, China
ZHIZUO
Beijing, China
PIE BIRD
Shanghai, China