British Library

London, Great Britain
Architects
De Matos Ryan
Any
2016
Preu
Ocult
Pisos
1-5 pisos
Quantity Surveyor:
AECOM
Structural engineer
Price & Myers Services Engineer: P3r Engineers Ltd Contractor: Coniston Ltd Photog

De Matos Ryan has created a distinctive series of new members' spaces in the
landmark Grade I listed British Library. This vivid series of newly repurposed spaces – including dedicated lounge, dining and work facilities – supports the new Members Programme and Cultural Agenda that the Library has launched.

Enabled by the simultaneous relocation and consolidation of staff facilities, including De Matos Ryan’s thoughtfully redesigned new staff restaurant and lounge, this represents the first stage in the Library’s eight year
visionary plan Living Knowledge. This development plan, leading up to the 50th
anniversary of the British Library in 2023, is designed to reinforce the Library’s
position as a global knowledge hub at the heart of an emerging cluster of world-class research institutions in the rapidly transforming King’s Cross area.

Projectes relacionats

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Revista

Altres projectes per De Matos Ryan

Basing Farm
Cowden, Kent, Great Britain
Charlotte Sharman School Playground
Southwark, London, Great Britain
Round Tower
Gloucestershire, Great Britain
Strada
Nationwide, Great Britain
Hockerill Anglo-European College
Bishops Stortford, Great Britain
Home Farm
Gloucestershire, Great Britain