Pavelló poliesportiu

 Torna enrere a la llista de projectes
Adreça
Vilanova del Vallès, Vallès Oriental, Vilanova del Vallès, Barcelona, Spain
Any
2003
Preu
1 milió - 100 milions
Pisos
1-5 pisos

Mantenir dues nogueres de bona presència que configuraven una antiga terrassa de conreu ens indica la posició entregirada de l’edifici envers la trama urbana. Soterrem el pavelló per disminuir-li el volum i poder accedir còmodament pel nivell superior de grades.
Un parament de xapa gris que, amb diferents plecs crea les façanes laterals i la coberta, totes opaques, dibuixa a la vegada dues façanes principals vidrades a nord i a sud que il·luminaran adequadament l’espai esportiu sense necessitat de llum cenital. El gran finestral-aparador de la façana nord amplia l’espai visual de la plaça i esdevé una llanterna per la nit. Remarquem el seu dibuix amb dos crestes que volen reconèixer el final de la perspectiva del passeig central del nou eixample i la seva continuïtat pel porxo d’entrada a l’edifici.

Altres projectes per onl, arquitectura

CEIP Font del Roure
Masquefa, Barcelona, Spain
Ampliació i reforma Centre Cívic Mirasol
Sant Cugat del Vallès,Barcelona, Spain
Bloc de 60 habitatges, locals i aparcament
Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Spain
16 Social housing
Granollers, Barcelona, Spain
Restauració d’interiors i acabats del Pavelló de l’Administració del recinte Históric Hospital de Sant Pau
Barcelona, Spain
Escola d'Infantil i Primària "Cavaller Arnau"
Riudoms, Tarragona, Spain