Internet Conference Centre

The building consists of two volumes combined by a roof. The larger element is a twelve meters high multifunctional space; the smaller element contains a lounge and offices on the ground floor, and a small stage with seating on three sides and some multi purpose rooms on the first floor. Ground floor windows allow views to the landscape in all directions, and the multifunctional hall is lit additionally by roof lights. Between the two buildings is a covered open space that provides shelter from the weather. The roof shape is resolved as a zigzag line with an underlying steel structure. Wood is the dominant building material for the facades and in the interior. The overall impression when seen from afar is of a large agricultural barn in the countryside.
Location
Shitang Village, Jiangsu Province
China
Year of completion
2016
Building Review 
by Eduard Kögel